ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



Η Ελλήνων Συνέλευσις προσκαλεί όλους τους Έλληνες, όλους τους φιλέλληνες και όλους τους ανθρώπους σε μία ιστορική εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή στις 15 Μάϊου 2022 ώρα 12:00 το μεσημέρι στα Καλύβια Θορικού Αττικής επί της οδού Λεωφόρος Αναβύσσου 251.
Είναι η ώρα του επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στον μοναδικό στόχο και σκοπό της απελευθέρωσής μας, που θα συμβεί σε μια συλλογική δημοκρατική συνάντηση όλων των μελών του καθώς και όλων των φιλικά προσκείμενων πολιτών με την παρουσία του προέδρου Αρτέμη Σώρρα.
Η εκδήλωση με το συμπόσιο που θα ακολουθήσει, καθώς και το ετήσιο δρώμενο της ενθύμησης όρκου διοργανώνεται από τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμός Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Ελλήνων Συνέλευσις, στο τηλέφωνο: 2310-443883













ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ:

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΟΜΙΛΙΩΝ, ΒΙΝΤΕΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ, ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ  Ή ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ .  ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ» ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ: https://esy-polichnis.business.site/

LINKS:

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια